Logo

Ankara Altındağ Sınırsız İnternet

<

Sınırsız İnternet Paketinde Neler Var?

Özgür internet herkesin hakkı! Yüksek hızlı, taahhütsüz ve evde sınırsız internet ayrıcalıklarını FlixNet ile deneyimleme zamanı!
En Uygun Sınırsız İnternet Fiyatları

Uygun fiyatlı ev interneti arayışınız için FlixNet özgür internet var! Kotasız ve limitsiz internet ile ulaşmak için pahalı internet paketlerine ihtiyacınız yok. Kotasız, sınırsız İnternet tarifesi seçenekleri arasından seçim yapmak zorunda da değilsiniz. Çünkü özgür internetin herkesin hakkı olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle, en uygun sınırsız interneti sunuyoruz. Siz de internet sorgulama yaparak alabileceğiniz hızı hemen öğrenin!


Kotasız, Sınırsız İnternet

Özgür internet ile sınır tanımayan internet keyfi için FlixNet’te kota yok! Hiçbir zaman hızınızı düşürmeyen gerçek sınırsız ve kotasız internet deneyimi var. Kotam bitecek derdi yaşamadan sınırsızca internette takılır, aynı anda birçok bilgisayardan kesintisiz film, müzik, toplantı ve oyun deneyiminin keyfini maksimum performansla çıkarırsınız. Peki, FlixNet kotasız internet ile başka neler yapabilirsiniz?

    Ay içinde dilediğiniz kadar Full HD hatta 4K kalitede film izleyebilirsiniz, limitsiz internet kotası aşınca ne olur diye düşünmezsiniz!
    Youtube’un tadını hız düşmeden 1080p hatta 4K videoları ile çıkarabilirsiniz.
    Dilediğiniz oyunu büyüklüğünü düşünmeden indirebilirsiniz.
    Oyun ya da program güncellemelerini, kotayı düşünmeden hızla yapabilirsiniz.
    Bütün gün tabletle oynandı, sabaha kadar dosya indirildi diye düşünmezsiniz.
    Mobil internetin kotalı kısıtlayıcı dünyasından sıyrılır, internetinizi özgürce kullanırsınız.

Oyunculara Özel Düşük Ping Değeri FlixNet’te!

Online oyun sevenler bilir, tam performans oyun deneyimi için internet hızı tek başına yeterli olmaz. Online oyun performansını direkt olarak etkileyen ping değeri de düşük olmalı, oyun sırasında gecikmeler yaşanmamalı! nPerf verilerine göre Türkiye’nin ideal ping değerini biz sunuyoruz!

Bu soruyu “kotasız internet nedir?” olarak da sorabiliriz. Sınırsız internet, kullanımında bir limit olmayan internet hizmetidir. Önceden sınırsız internet paketleri, belli bir kullanım kotasını aştığınızda internet hızınızı düşürüyordu. Fakat artık Türkiye’de AKN kullanılmıyor ve sınırsız internet tarifeleri için kota uygulanmıyor.
Yani limitsiz internet özelinde kullanım kotası olmadığı için internet hızı kullandıkça düşmüyor. Hiçbir zaman hızınızı düşürmeyen, kotasız internet deneyimi sağlayan FlixNet, 1000 Mbps’ye kadar hız sunuyor. Sınırsız ADSL, VDSL, GigaFiber ya da kotasız fiber internet… Altyapınızın sağladığı en yüksek hızı sınırlara takılmadan alabilir, özgür internet deneyimine sahip olabilirsiniz.

Müşteri Destek Hattı

Bizi Arayın 0850 885 2772

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Destek sayfamızı ziyaret edin Yardım & Destek

FlixNet, BTK'dan İSS ve AİH Lisanslı KentWifi İletişim Hizmetleri Limited Şirketi Tescilli Markasıdır.